IndianPharma.co

Utvalgt
 
3.9 (165)
Besøk nettsiden: https://indianpharma.co
Apotekets navn
IndianPharma.co
Skip til
  • Worldwide
Fraktkostnader over hele verden ($)
10
Beliggende i
India
Etableringsår
2007
Har dette apoteket vært kjent for å sende spam?
No
Foretar dette apoteket uønskede salgsanrop?
No
Typer medisiner som selges:

IndianPharma.co

Hvis du tror at noe er galt med informasjonen om dette apoteket, vennligst hjelp oss ved å klikke på rapportknappen nedenfor.

Brukeranmeldelser anmeldelser~~POS=HEADCOMP

165 anmeldelser

 
42%
 
35%
 
5%
 
9%
 
9%
Totalvurdering
 
3.9
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.0(165)
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.3(165)
Pris (vekting = 30 %)
 
3.9(165)
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
3.8(133)
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
3.5(165)
Se alle anmeldelser Vis mest nyttig
Har du allerede en konto?
Rangeringer
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
Falske medisiner er sjeldne, men sendte dette apoteket varer av lav kvalitet? Hvordan ble medisinene pakket?
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
Hvor enkel var nettsiden å bruke? Hadde de et stoff som var vanskelig å finne andre steder?
Pris (vekting = 30 %)
Hvor billig var bestillingen din, inkludert frakt?
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
Hvor god var kundeservicen til dette apoteket (hvis du hadde grunn til å forholde deg til dem)? Eller hvor godt holdt apoteket deg informert om fremdriften for bestillingen din via e-post?
Leveringshastighet (vekting = 15%)
Kom bestillingen din innen tidsrammen apoteket spesifiserte? Var dette en rimelig tid å vente?
Kommentar
Totalvurdering
 
4.8
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
September 2020 Erfaring

Jeg la inn en bestilling 5. september. Jeg fikk ingen e-postbekreftelse. Jeg sjekket bestillingen på nettsiden etter et par dager (ved å bruke e-postadressen min og ordrenummeret som ble tildelt). Statusen ble sendt med forventet leveringsdato 29. september. Pakken ankom 8. oktober. Dette er tregere enn min erfaring med en bestilling for ca. ett år siden, men gitt dagens situasjon med coved-19 er det ikke dårlig. Jeg bestilte sildenafil. Den kom i god stand og er effektiv.

avatar
(Oppdatert: 29. november -1)
Totalvurdering
 
4.3
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Bra for covid-medisiner

Jeg utviklet Covid-symptomer helt tilbake i mars, vi hadde mye av det her i NYC. Symptomene mine ville ikke forsvinne, det var forferdelig. Legene var ikke mye hjelp, så jeg tok saken i egne hender og bestilte noen forskjellige medisiner her, ettersom mer informasjon ble tilgjengelig om online støttegrupper. Den første leveringen tok over en måned å komme frem, jeg tror hele postsystemet var rotete så jeg antar at det ikke var helt Indian Pharma sin feil. Nyere leveranser har vært rundt tre uker. Jeg ble endelig frisk, og jeg tror det skyldes noen av medisinene jeg fikk fra denne siden.

avatar
(Oppdatert: 29. november -1)
Totalvurdering
 
0.5
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
0.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
0.5
Pris (vekting = 30 %)
 
0.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
0.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
Ingen støtte; ingen medisiner

Det har gått nesten 3 måneder og jeg er fortsatt uten mine bestilte medisiner. Ingen støtte annet enn at det er «forsinkelser». 3 måneder er latterlig. Jeg betalte også ekstra for å legge til forsikring på frakten - de har ikke gitt noen refusjon, sendt bestillingen min på nytt eller gjort noe for å løse dette. Dette selskapet kan ha vært bra på et tidspunkt – nå er det svindel.

avatar
(Oppdatert: 29. november -1)
Totalvurdering
 
1.8
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
1.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
2.0
Pris (vekting = 30 %)
 
2.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
2.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
2.0
paulo101 er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 1
Omdømme: 0
Brukertittel: Nytt medlem
avatar
Fryktelig kundeservice

Jeg har bestilt hos dem flere ganger før levering er ekstra treg, og når du prøver å kommunisere med disse menneskene får de en holdning og er frekke hvordan kan du være respektløs mot personen som gir deg forretninger, jeg er ferdig med dem etter hvordan de behandlet meg og nå tilbyr de ikke engang ekspressfrakt eller sporingsnummer, så du må vente blindt på en viktig pakke, bare forferdelig

avatar
Totalvurdering
 
4.4
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.5
Pris (vekting = 30 %)
 
4.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Godt sted

Jeg kjøpte duolin fra denne siden. Transaksjonen gikk perfekt og jeg er veldig fornøyd med dem. Pakken kom i veldig god stand. Jeg vil gjerne bruke dem igjen.

avatar
Totalvurdering
 
1.4
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
1.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
3.0
Pris (vekting = 30 %)
 
0.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
0.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
sopcop555 er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 2
Omdømme: 2
Brukertittel: Nytt medlem
avatar
2. orden forferdelig

Min andre bestilling fra Indianpharma har vært forferdelig. Jeg bestiller generisk Cialis. Var x2 Tadalista 20mg produsert av Fortune Laboratories. Det kom raskt med $20 frakt fra interessant Tyskland. Hadde også sporing. De bekymret meg umiddelbart. Det var svarte flekker på blisterpakningene og så så uprofesjonelt ut. Jeg tok en 30mg og og var bekymret WTF tar jeg. Følte ingen respons på flere timer. Tok en annen som er 20mg totalt og ingenting! Hadde en venn til å prøve en og han følte heller ingen respons. Så jeg venter på hva det skal gjøre. Det er $40 ned på toalettet. De selger kanskje forfalskninger nå. Jeg skal prøve Tadasip av Cipla labs. De kostet mer og var ikke klar over at de selges der. Kanskje de vil være mer falske. Vær bekymret for å bestille fra denne nettsiden.
November 13, 2019
Jeg vil legge til at IndianPharma sendte meg x30 80mg Vidalista Black som erstatning, og de fungerer ganske bra. De er det samme merket som jeg bestilte første gang fra IP. Pillene kom ganske raskt (2 uker eller så), men uten sporing. 

IMG_20191016_162855222
IMG_20191016_162911897
avatar
Totalvurdering
 
4.8
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.5
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
sopcop555 er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 2
Omdømme: 2
Brukertittel: Nytt medlem
avatar
Veldig bra service

Jeg bestilte Vidalista Black 80mg (tadalafil) og mottok bestillingen min i dag. Den ble sendt rundt den 3. og leveringsdatoen var den 23. Så bestillingen ankom ca 4 dager etter ca leveringsdato, og 24 dager totalt for levering til øst USA. Jeg gikk videre og prøvde Vidalista ved å bite en bit av som den andre anmelderen sa (som du vanligvis bare trenger 10 eller 20 mg). Og det fungerer lol. Kundeservice var flott og de svarte raskt på telefonen. De ba meg vente noen dager etter ca leveringsdato, og bam den kom. Jeg bestilte grunnleggende frakt uten sporing, men måtte signere for bestillingen ved levering. Emballasjen er veldig diskret. Jeg pleide å bestille fra progressiverx, men dessverre sluttet de å godta debet-/kredittkort. Så IndianPharma er min gå til nettside akkurat nå.

avatar
Totalvurdering
 
4.6
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
2.0
2. gangs bestilling, god opplevelse x 2

Så jeg arbeider for øyeblikket med min andre bestilling fra denne nettsiden. Det har nå gått 2 uker siden jeg bestilte til Canada og ingenting har kommet i posten. Jeg sendte dem en e-post, og de var raske med å tilby å sende en ny pakke uten kostnad. Jeg la til +5% forsikring, så kanskje det er derfor de er så villige. Første gang jeg la inn en bestilling på denne nettsiden var for 10 år siden for generisk cialis. Det samme skjedde, det var over en måned uten noe, og jeg sendte dem en e-post og de sendte raskt en erstatning som dukket opp 2 uker senere. Sist gang gjorde jeg ikke fraktforsikringsalternativet, men de var fortsatt superraske til å erstatte det uansett. Siden dette skjedde forrige gang, er det derfor jeg la det til denne gangen, men jeg er ikke sikker på om det gjør en forskjell?

Uansett var de generiske cialis flott. De kommer som 80 mg tabletter, som er som nok cialis til å få en geriatrisk hest hard. I Nord-Amerika er den høyeste potensen som produseres 20 mg, til sammenligning. Med disse 80 mg biter jeg bokstavelig talt bare av et lite hjørne av nettbrettet, og jeg er klar. Den lille pakken med 20 x 80 mg tabletter, ett hjørne bit av gangen, holdt meg i 2 år, så jeg trengte ikke å bestille på nytt før nå. Og det er med å bruke dem en gang med noen ukers mellomrom ved spesielle anledninger når feil ikke er et alternativ (superferdig med narkotika/alkohol i en ond orgie) og noen hundre millioner år med evolusjon og biologi har bestemt at jeg definitivt ikke skulle få lov å ha en boner, men takket være de gode menneskene i indianpharma og deres lands politikk om å ikke bry seg om nordamerikanske patent- og varemerkelover, kan jeg fortsatt være en helt

Gratisprøvene av viagra som de inkluderte med den siste bestillingen fungerte også ganske bra, men jeg foretrekker definitivt cialis. Du får mye mer "bang" for pengene (ha). Cialisen varer i 48 timer, så du er gylden hele helgen i motsetning til 4 timer med viagra

avatar
1 anmeldelser
Totalvurdering
 
5.0
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Ingen svindel, jeg mottok bestillingen min

Jeg kjøpte generisk Viagara på 120 mg, 10 piller. Jeg var seriøst skeptisk til nettstedet, fordi jeg hadde lest noen dårlige anmeldelser, og hadde nettopp hatt en veldig dårlig opplevelse med et annet nettsted. Jeg kjøpte dem 20. april, og de hadde en estimert leveringsdato innen 18. mai. Pillene kom 16. mai.

avatar
Totalvurdering
 
4.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Nice Company

Hyggelig selskap. Fortsett slik Indian Pharma!

avatar
Totalvurdering
 
3.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
2.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Rask, profesjonell; middelmådig produkt

To bestillinger lagt inn til dags dato og i ferd med å legge inn en tredje:
1. 8/17 Forzest® 20mg x 24. Denne var solid.

Resultater==Ikke i nærheten av ekte Cialis 20mg som jeg halvparten, eller kvart (for løfting). Jeg vil si 50=70%ish, topper.

2. 12/17 Generisk cialis 20mg x 60 (tadalafil)

Resultater==Jeg ville blitt sjokkert hvis disse testet > 5mg. Faktisk tok jeg en 5mg merket for å sammenligne, og tror den var sterkere.
---
Prisen er skjønt billig skjønt, og bivirkningene var ikke så ille som den siste batchen jeg fikk fra inhouse*.vu, derfor bestilte igjen.

avatar
1 anmeldelser
Totalvurdering
 
3.8
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
2.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.5
Rask forsendelse og mottak

Rask forsendelse og mottatt innen 9 virkedager (UK) som lovet. Har ikke tatt prøver av produktet, men har brukt dem før, og produktet virker ekte. For trygghets skyld, bruk budtjenesten deres. Åpnet av toll men ingen avgift. Kan ikke kommentere prisen , men absolutt langt billigere enn ikke-generiske, og de er omtrent det eneste nettapoteket jeg kan stole på.

avatar
Totalvurdering
 
4.3
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
2.5
Gjennomgående flott

Jeg legger igjen en tredje kommentar på denne nettsiden for dette apoteket – jeg håper det ikke er forbudt!- fordi jeg rett og slett er overrasket over kvaliteten på dette nettstedet.
Levering er en smerte, på grunn av lang leveringstid og pakker ofte blokkert eller tapt. Men siden jeg alltid tok 10%-forsikringen, er jeg dekket. Og personalet ved indianpharma svarer raskt, til punkt, sender på nytt eller refunderer uten spørsmål - og i det siste begynte de til og med å svare på mitt eget franske språk! Det er som Amazon for indisk medisin!
Kan ikke anbefale denne nettsiden høyere – spesielt på grunn av at det alltid er litt bekymringsfullt å kjøpe medisin på nett.

avatar
Totalvurdering
 
3.9
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
2.0
Legit

Min tredje bestilling til denne spesielle selgeren er i gang. Jeg betalte nesten 150 € så ventetiden er litt nervepirrende.
Min historie med denne nettsiden:
- 1. bestilling i februar
- 2. orden i mars
- 3. bestilling i mai.
Det var et problem med den tredje (og gjeldende) bestillingen. Å betale med bitcoin er ingen enkel prestasjon, og jeg fant meg selv å ha sendt penger uten å motta noen ordrebekreftelse. Jeg skrev til dem og problemet ble løst ganske raskt - og de svarte på e-posten min på under 3 minutter.
Jeg kjøper Strattera og produktet er lovlig, selv om det ble merket fra forskjellige laboratorier hver gang. Til min egen overraskelse kommer jeg i tide til avtaler og kan krysse av for oppgaver fra oppgavelisten min...

avatar
Totalvurdering
 
3.8
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
3.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Virker legitimt

Les anmeldelsene på denne siden og skjønte at jeg skulle prøve dem. Jeg bestilte en 10 pakke med genetisk Viagra. Umiddelbart etter å ha spilt bestillingen ringte de meg for å bekrefte kjøpet mitt. Prisen er rimelig. Jeg brukte standardfrakten og den kom etter 10 dager, noe som overrasket meg. Jeg har ikke prøvd medisinene ennå, så jeg kan ikke kommentere kvaliteten, men jeg mottok bestillingen min og siden er lovlig. Prøv det.

avatar
Totalvurdering
 
0.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
1.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
0.5
Pris (vekting = 30 %)
 
0.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
0.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
Fikk ingenting annet enn unnskyldninger

Bestilt og betalt for ekspressfrakt. Jeg fikk ikke annet enn unnskyldninger og historier. De nektet refusjon og sa at jeg bare skulle vente lenger. Sporingen sa at pakken aldri forlot opprinnelsespunktet.

avatar
(Oppdatert: Februar 15, 2017)
Totalvurdering
 
4.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.5
Pris (vekting = 30 %)
 
4.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Produktene er av god kvalitet

Hadde en fin opplevelse med denne siden og kommer garantert til å bruke den igjen.

avatar
Totalvurdering
 
4.5
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
3.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Viagra og Cialis

Jeg skriver denne anmeldelsen for å prøve å hjelpe noen mennesker i samfunnet som enten står på sidelinjen og spør "Er dette virkelig dritt?" eller de som leter etter et pålitelig nettapotek. Jeg visste ikke om jeg kunne stole på en anmeldelse som ikke skrev noe og som bare ga 5 stjerner til alt. Så, her er min historie. Var virkelig på utkikk etter noen gode Viagra og Cialis, og jeg var lei av å gå til legen min for å få prøvepakker. Så jeg hoppet på denne nettsiden (Indian Pharma Online) og kjøpte 60 piller med generisk Cialis og Viagra (100 mg for Viagra, 30 mg for Cialis). Broren min og jeg delte forskjellen (ganske begeistret over prisen, men vi visste ikke om det kom til å fungere eller ikke). Jeg glemmer hva Viagra ble kalt, men Cialis ble kalt Vidalista eller noe sånt. Vel, pillene fungerte for helvete! Trenger å gi hele historien skjønt. Kom i mitt første "virkelige" forhold, fortalte denne jenta om noen seksuelle angstproblemer jeg hadde, og hun hjalp meg virkelig. Men! Jeg prøver ikke å ta bort fra det faktum at disse pillene legit hjalp meg. Gjorde å få ereksjon mye mindre stressende. Jeg stablet en pille med Cialis på toppen av Viagra på tom mage til å begynne med, så innså jeg at jeg bare trengte 1 pille eller den andre, og det spilte ingen rolle om jeg spiste før eller ikke. Ting du kanskje bør huske på! Bruk et forhåndsbetalt kort av noe slag. Jeg fikk noen uredelige kjøp på debetkortet mitt etter å ha brukt dette nettstedet (banken min tok dem av veldig raskt, så ingen biggie, men irriterte meg likevel). Og 2. Ta noen dager fri mellom pillene, prøv å bli komfortabel uten å bruke dem også. Tok Viagra 3 dager på rad (jeg vet, dumt, men jeg var ny på å ha sex og jeg elsket følelsen) og fikk feber i en dag og følte meg generelt dritt i ca 24 timer. Igjen, totalt sett veldig imponert over kjøpet mitt. Snakk gjerne med meg her, siden det var vanskelig for meg å finne et nettsted jeg kunne stole på. Jeg gjorde dette kjøpet rundt slutten av 2015. Piller tok overraskende bare omtrent en uke å komme til meg.

avatar
Totalvurdering
 
4.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
dvinr er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 15
Omdømme: 3
Brukertittel: Medlem
avatar
cialis revies

Jeg bestilte generisk Cialis og Viagra. Jeg la også til sporingsalternativet. Det tar 3-4 dager å få sporingsnummeret fordi de ikke gir deg nummeret før bestillingen din er sendt. Jeg kontaktet dem da jeg var bekymret for ikke å få et sporingsnummer etter tre dager, og de kom tilbake til meg med en gang og forklarte årsaken. Jeg var i stand til å spore bestillingen min uten problemer, og den kom faktisk en dag tidligere enn forventet. Full avsløring, jeg har bare brukt Cialis så langt og har ikke brukt Viagra. Årsaken er at Cialis fungerte så bra at bare gnissingen fra buksene mine mens jeg går kan få ting til å bevege seg. Jeg ville se om det bare var meg, så jeg ga et par piller til kompisen min uten å fortelle ham mine tanker om pillene for ikke å påvirke avgjørelsen hans. Ut fra beskrivelsen hans (som jeg ikke vil gå inn på her) tror jeg han hadde enda bedre resultater enn jeg gjorde, hvis det er mulig. Jeg vil veie inn på Viagra når jeg endelig bruker den. Jeg ville bare gi tilbakemeldinger til siden så snart som mulig fordi alle her var så hjelpsomme da jeg var helt forvirret og ville vite hvordan alt dette fungerer.

avatar
Totalvurdering
 
4.3
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
4.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Pålitelig, produktet fungerer, billig

Jeg har brukt denne siden en rekke ganger og har vanligvis blitt imponert. Produktene de sender, selv om de ikke er fullt så gode som deres nordamerikanske kolleger fra min erfaring, er mye billigere. Jeg har alltid brukt den oppgraderte frakten jeg kan spore, som kommer innen rimelig tid. Jeg ville definitivt ikke gått med den vanlige frakten, skjønt, siden produktet sendes i en veldig liten konvolutt og lett kan gå seg vill i posten. Kundeservice er umiddelbar og god. Absolutt anbefalt av deg som trenger disse medisinene og har et stramt budsjett.

avatar
Totalvurdering
 
4.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
3.0
Fin pålitelig butikk

Dette er en pålitelig butikk i henhold til min erfaring. Bestilte allerede to ganger nå og fikk skikkelige produkter. Første gang cialis 20mg: fungerer fint! Andre ordre: truvada: kan ikke verifisere at en ... Levering tar sin egen søte tid: ca 20 dager, men den kommer!

avatar
Totalvurdering
 
4.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
4.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Endelig! Et anerkjent nettapotek

Søkte på internett i flere dager og prøvde å finne et apotek som ikke ville lure meg eller sende meg dårlige medisiner. Dette er stedet å kjøpe hvis du ikke har resept og sannsynligvis ganske bra hvis du har det. Du kan stole på medisinene og påliteligheten til frakten i tidsrammen de nevner. Lykke til!

avatar
Totalvurdering
 
2.4
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
2.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
3.5
Pris (vekting = 30 %)
 
3.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
0.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
Mastercard og Visa problemer ved kjøp fra Canada

- valgte IndianPharmaOnline på grunn av de høyeste rangeringene
- Bor i Canada
- kjøp av medisiner via MasterCard fungerte ikke
-mottatt Visa-kort
-å kjøpe samme medisiner via Visa, (prøver flere ganger), fungerte ikke
-Det virker som om det ikke var noe "håndtrykk" mellom nettstedet og Vancity Visa
- vil forsøke å kjøpe fra et annet nettsted med Visa

avatar
Totalvurdering
 
1.5
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
0.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
3.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
Betalingsmetode

selv om MasterCard er en av de annonserte betalingsmåtene, godtok det ikke MasterCard i flere av mine forsøk på å kjøpe noen medisiner

avatar
Totalvurdering
 
1.0
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
0.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
2.5
Pris (vekting = 30 %)
 
1.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
1.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
joanet98 er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 1
Omdømme: 2
Brukertittel: Nytt medlem
avatar
Estafadores

Despues de esperar 3 meses aun sigo esperando que me llegue el pedido, 60 euro perdidos.
Han contactado varias veces por mail con la web pero no me ofrecen solucion, me dicen que mi oficina de correos es la culpable... en fin espero que no caigan en sus redes y busquen otras alternativas de compra mas fiables

-----------------------------------------------

Etter å ha ventet tre måneder håper jeg fortsatt at jeg får bestillingen, 60 euro tapt.
Jeg kontaktet flere ganger per post med webløsningen, men ga meg ikke tilbud, fortell meg at kontoret mitt har skylden ... vel, jeg håper du ikke faller inn i deres nettverk og søker etter mer pålitelige alternativer ved kjøp

avatar
Totalvurdering
 
2.8
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
0.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
Ulykkelig

Bestilt 360 tabs, 240 ble levert. Gjentatte kontakter som ba om mer informasjon om den manglende delen av bestillingen ble ignorert. Til slutt rapporterte jeg dem til kredittkortselskapet mitt. Klarte å komme igjennom til dem via nettchat, og ble spunnet et garn om en kredittkortrefusjon. Ingen tegn til refusjon, og ingen tegn på e-posten som de lovet nettopp hadde blitt sendt til meg.

Unngå dette stedet som pesten - det er mitt råd.

avatar
Totalvurdering
 
2.1
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
0.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
2.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Ikke kjøp den generiske (Fildena)!!

Jeg bestilte 90 piller med 50 mg generisk Viarga -- de sendte meg et merke som heter Fildena. Det fungerer ikke, $150 ned i avløpet! Jeg har kjøpt viagra fra India -- denne tingen er en falsk. Jeg så en annen anmelder med samme problem med dette merket, jeg vil oppfordre andre som sitter fast med dette produktet til å si ifra og advare andre

avatar
Totalvurdering
 
4.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
3.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
indianpharmaonline.com

Virkelig flott sted. Du får det du betaler for. Ja, du kan få generisk erstatning, men de spør deg om du heller vil vente på merkenavnet. De er ikke de raskeste, men de kommer aldri for sent....

avatar
(Oppdatert: June 29, 2015)
Totalvurdering
 
2.9
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
3.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
3.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
3.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
1.0
timmd er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 1
Omdømme: 2
Brukertittel: Nytt medlem
avatar
b-

Jeg pleide å like dette stedet, men sist gang jeg bestilte de sendte meg feil medisiner..... de gjorde det riktig, men tok dem 2 uker...... så ja det sugde.

avatar
Totalvurdering
 
3.4
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
2.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
3.0
herky4prez er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 15
Omdømme: 19
Brukertittel: Medlem
avatar
Fornøyd med alt bortsett fra produktet

God kundeservice og levering gikk raskt. Pakken ankom fire dager etter estimert dato, men det var fordi den var i tollen i 10 dager i nyc. Den generiske viagraen (Feldina) fungerer dessverre ikke for meg. YMMV, siden jeg ikke har en sammenligning da jeg aldri har prøvd de virkelige tingene.

avatar
Totalvurdering
 
4.4
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Fornøyd kunde AUS

Ok. Så jeg har brukt dette nettstedet i over 3 år nå, og jeg trodde jeg endelig skulle skrive en anmeldelse, det virket bare rettferdig.

Først av alt er jeg i Australia, så du kan glemme ekspressfrakt siden det bare kommer til å utgjøre en forskjell på omtrent 1 uke og egentlig ikke verdt å bruke de ekstra pengene på. Leveringstid til AUS er omtrent den samme som eBay-varer fra Kina (min. 3 uker), så budsjett på omtrent en måned for å være sikker. Post sendes fra India og rutes via Singapore for levering til Oz.
For å unngå tollproblemer pakkes store bestillinger inn i en rekke mindre pakker og sendes ut på forskjellige datoer, så ikke bekymre deg hvis de ankom med en ukes mellomrom.
Av ca. 6 eller 7 ganger jeg har bestilt fra siden, har jeg hatt ett problem med å ikke motta leveringen i tide, men for å være rettferdig bestilte jeg det i desember og det tok ca. 2 måneder.

Når det gjelder kvaliteten, har jeg bare bestilt generisk Propecia (Finasteride) for gjenvekst av hår og har bare gode ting å si. Pillene er maskinpakket med klare batch- og utløpsdatoer trykt på baksiden med god holdbarhet. Jeg har også produksjonsfabrikkens hjemmeside og adresse trykt på baksiden også.

De sier de tar alle kredittkort (VISA / Master / AMEX), men bare Visa vil fungere. Ikke sikker på hva som skjer der.

Det er verdt å merke seg (i tilfelle du hører noe) siden hadde et problem for en stund tilbake med å bli gjenkjent som en svindelside med en hel haug med andre ikke-legit nettbutikker. Som et resultat fikk de domenenavnet suspendert i omtrent en måned mens de protesterte mot deres uskyld og fikk det gjeninnført.
Synd egentlig, siden det kommer som en lyte på det jeg ser på som en perfekt merittliste.

FORNØYD KUNDE.

avatar
Totalvurdering
 
4.8
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.5
kokk er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 1
Omdømme: 3
Brukertittel: Nytt medlem
avatar
Mottatt innen 20 dager med standard frakt.

Bestilt i slutten av februar, og mottatt i begynnelsen av mars. Total tid i transitt var 20 dager. Jeg valgte standard frakt og betalte ikke for forsikring.

Beklager, har ikke hatt en sjanse til å prøve produktet ennå, så se bort fra produktkvalitetsvurderingen. Produktet var selvfølgelig et generisk merke uten navn, men det er greit så lenge det fungerer.

Jeg ringte kundeservicelinjen én gang umiddelbart etter bestilling for å proaktivt sjekke om det var noen ordrebekreftelse jeg måtte fullføre. Jeg nådde en agent som snakket flytende engelsk nesten umiddelbart (og klokken var rundt 2), og de var i stand til å svare raskt på alle spørsmål jeg hadde.

Alt i alt må jeg si at det var en god opplevelse. Jeg antar at frakten kunne vært raskere, men siden jeg ikke betalte ekstra for premium frakt, var dette innenfor mine forventninger. Første gang jeg bestiller, så jeg har ingenting å sammenligne det med.

Dette er mitt første innlegg, jeg antar at det gjør meg mindre troverdig, men hei – les alle meningene og trekk dine konklusjoner.

avatar
Totalvurdering
 
4.1
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.5
Pris (vekting = 30 %)
 
3.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Nylig bestillingsopplevelse - ganske bra!

Bestilte "generisk Cialis" 2. Fikk Tadalista 20/3. Behandlet CC uten problemer. Bobleplast så legit ut, ytelsen virket riktig. God opplevelse ville bestille fra dem igjen.

Før Indanpharma prøvde jeg Generic Doctor, gutt for et problem. CC-behandling var et problem, sa at kortet ble nektet, men jeg ringte banken på forhånd og etter bestillingen, og ingen transaksjon ble nektet. Flere e-poster og telefonsamtaler over en ukes tid ga ingen resultater, men bortkastet tid.

avatar
2 anmeldelser
Totalvurdering
 
5.0
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Som forventet

Bestilling mottatt om 2 uker og alt som forventet.

avatar
(Oppdatert: April 01, 2015)
Totalvurdering
 
3.0
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
2.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
3.5
Fikk medisin, men stiller spørsmål ved styrken

Bestilte 100mg generisk merke av Viagra. Så ikke ut til å ha samme effekt som den samme 100 mg-pillen jeg bestilte fra et annet nettapotek. Er glad for at jeg mottok bestillingen og har bestilt et par ganger, men kommer sannsynligvis ikke til å bestille igjen.

avatar
Totalvurdering
 
3.1
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
øltaxi er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 2
Omdømme: 0
Brukertittel: Nytt medlem
avatar
saktebåt fra India

Bestilte generisk levitra i begynnelsen av september. Oktober kom og gikk uten bestilling mottatt. Jeg skrev det av som en dyr leksjon.
I går mottok jeg en bestilling på levitra uten antydning til apoteket den kom fra, bare den vanlige brune pakken som inneholder piller. Jeg kan bare anta at dette var bestillingen min fra IndianPharmacy.
Pillene er gode og like effektive som den dyre versjonen, men en leveringstid fra slutten av august til begynnelsen av januar uten forklaring er uakseptabel.

avatar
Totalvurdering
 
5.0
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Veldig pålitelig og rask frakt

Jeg nølte i flere uker med å legge inn en bestilling og gjorde det til slutt. Jeg betalte ikke for den fremskyndede frakten og ble veldig overrasket da bestillingen min kom halvannen uke senere. Jeg måtte signere for pakkene (den ene kom den ene dagen og den andre den neste), men da jeg mottok varselet (jeg var ikke hjemme på det tidspunktet), gikk jeg rett og slett inn på usps-nettstedet og sørget for omlevering neste gang dag, la dem det signerte kortet, og de la pakken i postkassen min. Jeg brukte et personlig kredittkort for betaling som bekymret meg litt, men de belastet riktig beløp og alt gikk greit og uten problemer. Jeg sjekket kredittkortregningen for den neste måneden, og det var absolutt ingen andre kostnader. Jeg vil definitivt stole på dette selskapet igjen og vil bestille fra dem igjen. Oh, og medisinene jeg bestilte var alle i blisterpakninger fra legitime farmasøytiske selskaper og utløpsdatoene var alle gode - minst et og et halvt år fra nå.

avatar
Totalvurdering
 
4.6
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Fornøyd førstegangskunde

Jeg legger vanligvis ikke inn anmeldelser på nettet, men siden jeg fant IndianPharmaOnline gjennom denne nettsiden når jeg googlet etter anmeldelser av nettapoteker, tenkte jeg at jeg skulle "betale det videre" og si ifra. Dette er første gang jeg har bestilt på nettet, så jeg gikk med vurderingene fra denne vurderingssiden. Jeg har hørt at det virkelig kan bli truffet eller gå glipp av der ute, og mange nettsteder er bare ute etter å lure pengene dine. I det minste med denne vurderingssiden kan du begrense det til nettsteder som ikke er en total svindel.

Jeg la inn bestillingen min 13. november (torsdag) med ekspressbud, og den ble sendt 17. (mandag). Den 19. (onsdag) kunne jeg begynne å spore den. En liten klage jeg vil påpeke er at sporingsnummeret ikke er en lenke, og det er ingen instruksjoner om hvordan man sporer bestillingen. Jeg tok et skudd i mørket og skrev inn nummeret på USPS sporingsnettsted og der var det. Den 21. (fredag) ankom den tollen i NYC. Den 23. (søndag) var den kommet gjennom tollen og ble sendt ut for levering. Jeg mottok pakken den 25. (tirsdag). De annonserer at du vil motta pakken din i løpet av 7-9 virkedager for ekspressservice og jeg mottok min i løpet av 8 virkedager.

Selve emballasjen kommer i en diskret bobleplastkonvolutt og medisinen inni var også pakket inn i papir. Medisinen kom i forseglede blisterpakninger med produksjonsdato juni 2014 og utløpsdato november 2016. Jeg har ikke tatt en enda (kanskje i kveld hvis jeg er heldig [glis]), men det er fint å vite at medisinen er fersk og ble laget for bare noen måneder siden.

Jeg vet ikke hva annet jeg skal si. Dette var min første erfaring med å bruke et nettapotek, og IndianPharmaOnline leverte alt de lovet. Bestillingen og betalingen ble behandlet uten problemer, de sendte den i tide, og jeg mottok den i tide. Det eneste forslaget jeg har er å gjøre sporingsnummeret til en hotlink til USPS-nettstedet hvis det er mulig. Takk for god service, og jeg vil definitivt gjøre mitt neste kjøp hos dette apoteket.

Å ja, en annen ting - det var en fin tilleggsbonus at denne siden tilbyr en 7 % rabattkupong som de trakk fra prisen før betaling. :)

avatar
Totalvurdering
 
3.9
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
3.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
3.5
flott apotek

Strålende ingen problemer alt levert som lovet medisiner alt fungerte Jeg har brukt Indian pharma fem ganger og vil alltid anbefale dem uten problemer med betalinger eller levering kan ikke takke dem nok

avatar
Totalvurdering
 
4.7
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
scrapdogg er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 6
Omdømme: 2
Brukertittel: Medlem
avatar
Ærlig anmeldelse av nytt medlem

Etter mye forskning og frykt angående min personlige informasjon og kredittkortsikkerhet bestemte jeg meg for å ta sjansen på å bestille generisk Sildenafil Citrate (Suhagra 100mg) fra IndianPharmaOnline.com selv om de nyeste anmeldelsene var mildt sagt negative. Jeg bestilte den 07 og valgte det sporbare fraktalternativet for ytterligere 28 for å være sikker på at jeg i det minste kunne spore pakken hvis noe gikk galt, siden hvis jeg skulle bruke penger på dette kunne jeg like gjerne ikke være billig for den.

Så etter at jeg la inn bestillingen med et kredittkort, fikk jeg tilsendt en ordre-ID og på sporingssiden sa det at sporingsinformasjonen ville bli oppdatert om 2 dager. Nøyaktig 2 dager senere fikk jeg et sporingsnummer og 6 dager etter det, til min overraskelse, ble pakken forsøkt levert hjem til meg. Snakk om rask levering!! wow, jeg var ikke engang hjemme for å akseptere det fordi jeg ikke forventet en så rask snuoperasjon. Jeg var imidlertid hjemme i dag for å signere for pakken, og da jeg åpnet den var det akkurat det jeg bestilte pluss den gratis myke pillebonusen for å bestille så mange om gangen (92 100 mg piller). jeg har nettopp stukket halvparten av en for 20 minutter siden, og produktet er definitivt autentisk ;).

Så, min første erfaring var mildt sagt positiv, og jeg har ikke fått noen spam-e-poster ennå og heller ikke hatt noen mistenkelig aktivitet på kredittkortet mitt (banker på tre). Jeg ser frem til å snakke med dere på forumet, og jeg kan ikke takke dere nok for at dere har et sted hvor folk kan få pålitelig informasjon og støtte.

scrapdogg.jpg
avatar
Totalvurdering
 
1.0
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
1.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
1.0
Pris (vekting = 30 %)
 
1.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
1.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
1.0
Første erfaring

Bestilte 17. juni
Ventet 23 dager, tok deretter kontakt med support.
De har ikke svart på noen spørsmål eller bekymringer og sa at de vil sende på nytt uten kostnad.
Nå 3 uker senere og fortsatt ingenting.
IKKE STOL DEM.

avatar
(Oppdatert: September 08, 2014)
Totalvurdering
 
4.6
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
4.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
Tredje ordre ikke noe problem

FLOTT Apotek, FLOTTIGE PRODUKTER, FLOTT SERVICE OG FORNØYD

Jeg har gode erfaringer med å kjøpe fra Indiapharmaonline i 2012, 2013 og juni måned 2014 var jeg 100 % fornøyd med kundeservice og chat-svar. Produktet deres har alltid vært utmerket. Jeg har ikke annet å si enn litt høy pris. Jeg håper de vil redusere prisen litt og fraktkostnadene bør være lavere. Jeg fikk akkurat det jeg betaler til dem og virkelig et godt selskap, og jeg kan varmt anbefales. Når det var produktproblemer, tollproblemer og problemer i USA, sendte de om gratis.

avatar
Totalvurdering
 
4.9
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
4.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
5.0
Fjerde ordre mottatt uten problem

Jeg bestilte for fjerde gang og mottok ED-pillene på to uker uten problemer. Jeg betalte for den rekommanderte posten og pakken ble sendt fra Singapore. De sendte meg det registrerte postnummeret slik at jeg kunne spore pakken gjennom postsystemene i Singapore og USA. Medisinene som ble mottatt var i en boblekonvolutt og forseglet i blisterpakninger. Jeg går på blodtrykksmedisiner og bruker cialis (på grunn av bivirkningene av redusert blodtrykk). Fem cilia-piller (20 mg) koster $230 i et amerikansk apotek og dekkes ikke av min reseptbelagte legemiddelplan; Jeg kan få 150 piller for samme pris fra Indian Pharmacy, og pillene fra India fungerer helt fint for meg. Jeg bestilte 31. mai og mottok 14. juni. For hva det er verdt, har jeg et spesielt kredittkort som jeg bruker bare for utenlandskjøp, og jeg ser på det som en hauk. Aldri noen problemer med dette selskapet. Jeg gir dem en ukvalifisert tommel opp.

avatar
(Oppdatert: June 16, 2014)
Totalvurdering
 
4.3
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
5.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.5
FLOTT Apotek, FLOTTIGE PRODUKTER, FLOTT SERVICE ..WI

Jeg har ikke hatt annet enn gode opplevelser med å kjøpe fra Indiapharmaonline i 2011, 2012, 2013, og denne måneden juni 2014 ble jeg imponert over kundeservice og chat-respons. Produktet deres har alltid vært utmerket for meg. Jeg har ingenting annet enn HØY ROS TIL DEM .. Jeg skulle bare ønske produktprisene deres var bedre og fraktkostnadene var lavere.. MEN, JEG TYTTER DU FÅR DET DU BETALER FOR .... de er virkelig et godt selskap, og jeg kan høyt anbefale. Da det var tollproblemer og problemer i USA... sendte de om gratis. TAKK TIL ALLE PHARMACYREVIEWER-anmeldelser .... jeg setter virkelig pris på tiden andre tok til å skrive anmeldelser som

avatar
(Oppdatert: June 15, 2014)
Totalvurdering
 
3.5
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
4.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
3.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
3.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
3.0
amakaris er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 99
Omdømme: 121
Brukertittel: Seniormedlem
avatar
Pålitelig ... "standarden" for andre å følge

Ikke veldig rask frakt, ikke superbillige priser som noen konkurrenter, men alltid pålitelig produkt. Jeg skulle bare ønske at prisene deres var mer i tråd med noen av de billigere konkurransene. Akk, vi kan ikke få alt. Hvis du bare leter etter første gang og er litt nølende, er dette et like bra sted å prøve først uten å bli skuffet.

avatar
(Oppdatert: June 07, 2014)
Totalvurdering
 
3.5
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
2.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.0
pablo er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 1
Omdømme: 2
Brukertittel: Nytt medlem
avatar
Blander følelser...

Jeg bestilte første gang for et par år siden, og alt var bra. Jeg bestilte igjen nylig, og bestillingen ble levert som planlagt. Tadacipen som kom, ser annerledes ut enn de gjenværende tadacip-pillene som jeg hadde fra en bestilling fra et annet nettapotek (de gamle pillene fungerte utmerket). Disse nye pillene ser ikke ut til å fungere riktig heller, men jeg skal prøve et par til før jeg tar min fulle avgjørelse om dem.

avatar
Totalvurdering
 
0.9
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
1.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
3.0
Pris (vekting = 30 %)
 
0.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
1.0
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
Enten lyver de eller så vet de ikke hva som er g

Jeg prøvde å bestille online for forsendelse til USA. Etter å ha skrevet inn kredittkortet og personlig informasjon, klikket jeg på send-knappen og jeg fikk en melding som sa "Beklager, vi sender ikke til landet ditt. Prøv igjen senere." Jeg ringte hjelpelinjen, fikk ganske raskt svar, jeg ble fortalt at det måtte være noe galt med nettsiden deres. De sender til USA. Prøv igjen om noen timer. Neste dag prøvde jeg igjen. Jeg fikk den samme meldingen "Beklager at vi ikke sender til ditt land. (Fortsatt USA.) Jeg ringte igjen. Ny hjelpeperson forteller meg at "Legen vår gjennomgikk bestillingen din, og han bestemte at du trenger en resept. forklarte ikke hvorfor nettstedet deres ga meg et øyeblikkelig svar "...vi sender ikke til ditt land." Nå har de kredittkortinformasjonen min, og de har gitt meg en linje med BS. Bør jeg være bekymret? Kanskje Er det noe skummelt som skjer? Det føles sikkert som det.

avatar
Totalvurdering
 
1.6
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
2.5
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
2.5
Pris (vekting = 30 %)
 
1.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
0.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
Non-responsive

Dette legemidlet erstattet en dose uten tillatelse og responderte ikke da jeg ba dem sende det jeg opprinnelig bestilte på nytt. Jeg brukte dem to ganger før, med god service. Jeg vet egentlig ikke hvorfor tjenesten deres har avslått. Jeg kan forstå forsendelses- og leveringsproblemer (mottak av ordre tok fire uker), men synes at deres manglende respons på forespørselen min om å sende det jeg bestilte er ganske problematisk. Jeg vil ikke anbefale å bruke dette selskapet.

avatar
(Oppdatert: March 28, 2014)
Totalvurdering
 
3.9
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
5.0
Pris (vekting = 30 %)
 
5.0
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
0.5
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
0.5
Vennligst les dette

Bestilte viagra professional, 60 piller, 100mg tabletter. Bestilte 5-9 dagers levering med sporingsnummer. Det tok 32 dager før bestillingen ankom. Dette selskapet har leveringsproblemer akkurat nå, samt klarering fra toll.

avatar
(Oppdatert: March 22, 2014)
Totalvurdering
 
4.4
Produktkvalitet / nettstedspålitelighet (vekting = 40 %)
 
5.0
Enkel nettsidebruk og rekkevidde (vekting = 5 %)
 
4.5
Pris (vekting = 30 %)
 
3.5
Kundeservice (vekting = 10 % Valgfritt)
 
N / A
Leveringshastighet (vekting = 15%)
 
4.5
roterende ingeniør er medlem av Pharmacy Reviewer-forumet
Innlegg totalt: 5
Omdømme: 3
Brukertittel: Medlem
avatar
veldig bra

Første opplevelse. Bestilt 22 feb.

Mottatt av US Mail 20. mars. Måtte ikke vente hver dag for å signere kvittering.

Ingen problemer i det hele tatt.

Håper de blir der en stund.

The Engineer

avatar
(Oppdatert: March 22, 2014)
Vis alle omtaler
"Utvalgt" angir en tilknyttet lenke. Se forklaring på hvordan denne siden er finansiert for mer informasjon.